DET TRYGGE

PATIENTFORLØB

HENVISNING FRA EGEN LÆGE

Har du åreknuder på benene, kan du kontakte egen læge mhp at få en henvisning til forundersøgelse på Kirurgisk Center Møn. Du kan også kontakte Kirurgisk Center Møn mhp yderligere information og rådgivning.

 

Med en henvisning er du dækket af den offentlige sygesikring så undersøgelse og behandling af dine åreknuder er uden egenbetaling. Husk at du selv skal kontakte Kirurgisk Center Møn for at bestille tid til forundersøgelse, eller du kan bestille tid her.

Forundersøgelsen kan foretages enten på vores klinik i Roskilde eller på Møn. 

FORUNDERSØGELSE

Forundersøgelsen er nødvendig for at kunne vurdere lige præcis hvilken behandlingsmetode, der er den bedste for dig og giver det flotteste resultat. Forundersøgelsen er også med til at gøre dig tryg og velinformeret før behandlingen. Her har du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål.  

 

I forbindelse med forundersøgelsen foretages en klinisk undersøgelse samt en såkaldt duplex scanning (ultralydsundersøgelse), hvor de defekte vener identificeres. 

Forundersøgelsen udføres altid af en speciallæge. 

Forundersøgelsen varer 30 min. og kan foretages enten på vores klinik i Roskilde eller på Møn. 

BEHANDLING

Behandlingen, som er ambulant (du kommer hjem samme dag), udføres altid af en speciallæge, som sørger for, at du er tryg og velinformeret inden indgrebet. Uanset behandlingsmetode udføres indgrebet i lokalbedøvelse, og er derved smertefrit. I de tilfælde hvor begge ben skal behandles, vælger man  at behandle ét ben af gangen. Læs om behandlingsmetoderne her.

Efter behandlingen får du forbinding på og skal sidde med foden oppe i 20 min. Det anbefales at du ikke selv kører hjem, men har en chauffør med. Hvis ikke dette er muligt, kan vi hjælpe med bestilling af Flextrafik. 

 

Da din egen læge er vores samarbejdspartner sendes en kopi af journalen  med information om dit forløb.

KONTROL

Alle tilbydes en kontrol 6 måneder efter behandlingen, for at sikre at du er tilfreds med resultatet. Er der behov for en tidligere kontrol, kan du altid kontakte klinikken og booke en tid hos speciallægen.

Kontrollen varer 15 min. 

BESTIL TID TIL FORUNDERSØGELSE

For at booke forundersøgelse skal du først have en henvisning fra egen læge

 

Kirurgisk Center Møn

Møn: Langgade 57E, 4780 Stege

Roskilde: Støden 18, 1. tv. 4000 Roskilde    

Tel. 76 10 40 60

  • Facebook - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle