top of page

Vores støtte til Nødhjælp og Naturbevarelse


Det betyder meget for os at kunne være med til at gøre en forskel og støtte organisationer, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Derfor støtter vi organisationer som Læger uden Grænser, Unicef og Røde Kors.


Unicef: Vi anerkender og værdsætter Unicefs dedikation til at forbedre børns sundhed, uddannelse og trivsel. Derfor glæder vi os over at støtte deres livreddende initiativer, herunder ernæringsstøtte, vaccinationer og uddannelsesmuligheder.


Røde Kors: Vi støtter med glæde Røde Kors' arbejde og deres humanitære projekter, der lindrer lidelse og skaber håb for dem, der er ramt af katastrofer og konflikter. De er en afgørende rolle i nødhjælpsindsatsen både globalt og lokalt.


Læger uden grænser: Vi er dybt imponerede over det dedikerede arbejde, Læger uden Grænser udfører globalt. Deres indsats for at levere lægehjælp til verdens mest sårbare befolkninger inspirerer os, og vi er stolte af at støtte deres livreddende arbejde.Ud over at støtte humanitære organisationer, er vi også rigtig glade for at støtte den danske naturbevaring. Vi er forpligtede til at bevare og beskytte vores smukke natur. Gennem vores støtte til Den Danske Naturfond bidrager vi til bevaring af Danmarks enestående naturområder, så kommende generationer også kan nyde den rige biodiversitet og skønheden i vores lokale miljø.
Comments


bottom of page