top of page
forundersøgelse.jpeg

LOKALRESEKTIONER AF ÅREKNUDER

Lokalresektioner er en skånsom ambulant behandling, man kan derfor tage hjem samme dag.
Behandlingen varer ca. 30-60 min. og udføres i lokalbedøvelse. Der vil derfor ikke forekomme smerte under behandlingen.

Indgrebet udføres altid af vores speciallæger, som sikrer et professionelt behandlingsforløb med det bedste resultat uden ar. Det er vigtigt for os at vores patienter føler sig trygge, vi sætter derfor tid af til at informere og svare på spørgsmål under hele forløbet. I mange tilfælde er det muligt både med forundersøgelse og behandling af åreknuder samme dag

LOKALRESEKTIONER

Inden behandlingen lægges der lokalbedøvelse, hvorefter åreknuderne markeres med en tusch.

 

Selve behandlingen foregår ved at speciallægen udfører en række små 2-4 mm minisnit, hvorigennem åreknuderne fjernes (se video). De små minisnit efterlades uden at de lukkes med tråd. De heler rigtig fint op af sig selv og bliver næsten usynlige efter 6-12 måneder.

EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen sidder patienten på klinikken til observation i 20 minutter, hvorefter man kan tage hjem. Man skal medbringe en chauffør, da man ikke selv må køre bil efter behandling. Der udleveres også gratis støttestrømper efter operationen. 

 

Ved hjemkomst skal man tage det lidt med ro og have benet opad. Dog er det anbefalet at man også går lidt omkring. Normale aktiviteter kan genoptages efter 1 uges tid. Her er det vigtigt selv at mærke efter, hvornår man er klar til fysisk træning (løbe, cykle, træne etc.). Man er altid velkommen til at kontakte klinikken for spørgsmål. 

forbinding.jpeg
bottom of page