Jeg var meget nervøs inden operationen, men I er så dygtige og så søde og rare, at det endte med at være en tryg og god oplevelse. Jeg håber snart jeg skal opereres for et eller andet igen, ej selvfølgelig ikke 😊

Mange tak for jeres gode behandling!

Mads Sørensen - oktober 2018

Meget professionelt personale, god behandling både kirurgisk og socialt. Man stod ikke tilbage med nogle spørgsmål samt god kaffe til ventetiden.

Christian Tief Christiansen - oktober 2018

Rigtig rart sted. De formår at skabe tryghed omkring en og er meget professionelle og omsorgsfulde.

Tine Britt Säilä - september 2018

Kan varmt anbefale Kirurgisk Center Møn. God professionel information og behandling. Læge og øvrigt personale skaber en dejlig afslappet atmosfære.

Karen Jørgensen - september 2018

Jeg havde aldrig skænket mine åreknuder en tanke, hvis ikke det var fordi jeg fik nys om, at det måske var dem, som kunne være skyld i uro/smerter/kramper i benene om natten.
Et døgn efter første operation, med ClariVein samt lokalresektioner i venstre ben, er symptomerne væk. Det var fantastisk.
Nu har højre ben fået samme omgang, og jeg kan atter sove igennem om natten, samt næsten fået mine ungdomsben tilbage. Det er pragtfuldt.
Operationlæge og sygeplejerske skal ikke nøjes med 5 stjerner men tildeles en million stjerner.

Inger Bonde - maj 2018

Jeg har været til behandling flere gange hos Erik og senest idag. Stedet har en rar atmosfære og personalet virker utroligt kompetente og giver en varm modtagelse. Jeg vil varmt anbefale Eriks ekspertise og hans evne til at skabe et “rum”, hvor man føler sig tryg og i de bedste hænder.​

Trine Rentse - marts 2018

Jeg vil gerne takke jer for en rigtig god oplevelse ved mit andet besøg hos jer. Vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Pia Lerche Thorvald - marts 2018

Af hjertet tak for jeres hjælp…. I gav mig livet tilbage…. Det er måske store ord men mange mennesker, inklusiv mig selv, undervurderer de mange gener, som pludselig opstår når man får problemer med åreknuder i benene.
1000 tak for gav mig livskvaliteten i tilværelsen tilbage….

Lisbeth Kallsoy - januar 2018

PATIENT

OPLEVELSER

Kirurgisk Center Møn    │      Langgade 57E     │      4780 Stege     │      Tel. 76 10 40 60