top of page

PATIENT

OPLEVELSER

"Jeg blev opereret hos Jette i Torsdag, Super dygtig læge, dejlig afslappet og god atmosfære, jeg kunne spørge om det jeg havde lyst til undervej i forløbet. Var 100% tryg, har ikke haft nogen smerter, og sidder allerede nu med et flot resultat :) Kan kun anbefale stedet."

Lissi Schou Pedersen

"Flot arbejde af læge og sygeplejerske og igen i lørdags en oplevelse af stor faglighed, godt humør god info og masser af empati. Jeg har været så glad for at være henvist til jer. Stor tak for god behandling"

Pernille Kruse

"God behandling under afslappede forhold med godt resultat"

Margit Hansen

"Jeg var meget nervøs inden operationen, men I er så dygtige og så søde og rare, at det endte med at være en tryg og god oplevelse. Jeg håber snart jeg skal opereres for et eller andet igen, ej selvfølgelig ikke 😊

Mange tak for jeres gode behandling!"

Mads Sørensen 

"Meget professionelt personale, god behandling både kirurgisk og socialt. Man stod ikke tilbage med nogle spørgsmål samt god kaffe til ventetiden."

Christian Tief Christiansen 

"Rigtig rart sted. De formår at skabe tryghed omkring en og er meget professionelle og omsorgsfulde."

Tine Britt Säilä

"Kan varmt anbefale Kirurgisk Center Møn. God professionel information og behandling. Læge og øvrigt personale skaber en dejlig afslappet atmosfære."

Karen Jørgensen 

"Jeg har været til behandling flere gange hos Erik og senest idag. Stedet har en rar atmosfære og personalet virker utroligt kompetente og giver en varm modtagelse. Jeg vil varmt anbefale Eriks ekspertise og hans evne til at skabe et “rum”, hvor man føler sig tryg og i de bedste hænder.​"

Trine Rentse 

"Jeg vil gerne takke jer for en rigtig god oplevelse ved mit andet besøg hos jer. Vil helt sikkert anbefale jer til andre."

Pia Lerche Thorvald

"Af hjertet tak for jeres hjælp…. I gav mig livet tilbage…. Det er måske store ord men mange mennesker, inklusiv mig selv, undervurderer de mange gener, som pludselig opstår når man får problemer med åreknuder i benene.
1000 tak for gav mig livskvaliteten i tilværelsen tilbage…."

Lisbeth Kallsoy

bottom of page