top of page

Pas godt på din hud

Huden er kroppens største organ og vejer ca. 4 kg. Huden sørger for at holde dig varm, køle dig ned, er en del af dit immunforsvar, udvider sig under graviditet, er med til at regulere væskebalancen og meget andet. Huden er fantastisk, og vi skylder at passe på den og holde den sund.

ben behandlet for åreknuder

Åreknuder er en langsomt fremadskridende sygdom, som kan ødelægge din hud.

Venerne (blodårerne) på benene er blodkar, der fører blod tilbage til hjertet. Åreknuder opstår, når blodet ikke løber tilbage pga. utætte veneklapper. Herved ophobes blodet i benene og skaber et øget tryk, der mindsker hudens blodforsyning og dermed ernæring. Huden mister sin styrke og vitalitet, og der kan opstå skællende eksem, misfarvning af hud og hudkløe. I nogle tilfælde kan der også opstå bensår, da huden heler dårligere. Laserbehandling er den hyppigst anvendte metode i dag og giver det flotteste resultat uden ar.

Kirurgisk Center Møn har specialiseret sig i laserbehandling af åreknuder. Vores speciallæger udfører årligt mere end 2000 behandlinger - de er derfor nogle af de mest erfarne specialister i Danmark. Har du åreknuder, kan du blive henvist af egen læge, og behandlingen er derfor uden egenbetaling.


60 % af befolkningen får karsprængninger

Karsprængninger på benene er små, men tydelige blodkar, der forvilder sig op i det øverste lag af huden. Karsprængninger, som er arveligt betinget, er for de fleste et kosmetisk problem, men de kan også være årsag til smerter og ubehag. Karsprængninger har ingen funktion, fører ingen næring til huden og kan derfor sagtens fjernes. Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at fjerne eller reducere karsprængninger. Det er en nem og effektiv metode, som er så godt som smertefri. Er dine karsprængninger årsag til smerter, kan de fjernes uden egenbetaling med henvisning fra egen læge.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page