top of page

Slip af med dine åreknuder

Kirurgisk Center Møn tilbyder den mest professionelle behandling af åreknuder i Danmark. Vi foretager mere end 2000 åreknudeoperationer om året – med nyeste laserteknologi. Behandlingen dækkes af sygesikringen og er derfor uden omkostninger for dig.

Ben uden åreknuder på bro


Hvad er Åreknuder?

Åreknuder er synlige, snoede og udvidede vener (årer) på benene, som buler ud under huden. Omkring 25% af alle mænd og kvinder i Danmark har åreknuder.

Ubehandlede kan åreknuder være årsag til bla. kramper, uro, smerter, misfarvning af hud, hudkløe, hævede ben og i værste fald bensår. Disse komplikationer skyldes forhøjet tryk i den defekte vene. Det er derfor vigtigt at søge behandling så tidligt som muligt.


Hvorfor får man åreknuder?

Åreknuder er arveligt og kan derfor ikke forebygges. Dine åreknuder kan ikke løbes eller trænes væk.


Behandling:

Før behandling af dine åreknuder skal du til en forundersøgelse hos vores speciallæge. Her tages der stilling til hvilken behandlingsmetode, der er den bedste for dig. Vi giver os tid til dig, så du er tryg og velinformeret før indgrebet.


Laser-behandling:

Laserbehandling er den hyppigst anvendte behandlingsmetode i dag og har afløst åben kirurgi. Laser er en yderst skånsom og smertefri metode og har været anvendt i Danmark gennem mange år. Du kan i de fleste tilfælde vende tilbage til din hverdag 1-2 dage efter behandlingen.

Laserbehandling af åreknuder udføres i lokalbedøvelse. Med laser varmes den defekte vene op, hvorefter den lukker og bliver til en streng, kroppen selv fjerner. Indgrebet udføres af vores speciallæge, som sikrer dig et professionelt behandlingsforløb og et godt resultat uden ar.Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page